Telefonie voor zelfstandigen en ondernemingen in Oudenaarde

We helpen je graag bij het zoeken van de juiste telefonie oplossing voor een efficiënte communicatie tussen je medewerkers, klanten en leveranciers.

Telefonie op maat van jouw onderneming in Oudenaarde

Wij zorgen graag voor een efficiënte interne en externe communicatie binnen jouw onderneming. We analyseren graag je noden en behoeften en stellen je graag een telefonie oplossing voor op maat van jouw onderneming. 


Wij zijn graag je partner in crime voor je telefonie in Oudenaarde

Wij regelen alles voor jou

Wij zorgen voor een vlotte overstap zonder dat je daar iets van zal merken. Je onderneming blijft 100% operationeel tijdens de opstart. We komen graag bij jullie ter plaatse voor de nodige uitleg bij de opstart van jullie telefonie systeem.

Geniet van betrouwbare en kwalitatieve telefonie

Onze oplossingen worden dagelijks gebruikt door meer dan 100 ondernemingen. We staan garant voor een betrouwbare en kwalitatieve telefonie-oplossing.

We staan voor je klaar

Onze medewerkers staan voor je klaar wanneer je een vraag of een probleem hebt. Contacteer ons en we helpen je zo snel mogelijk terug op weg.

Onze diensten

  Cloud

  Via VoipFlow Cloud kan je genieten van een online platform voor de telefonie van je onderneming. Je hoeft dus geen fysieke telefooncentrale meer op te hangen. Je hebt enkel een internetverbinding nodig.

  Panasonic

  Dankzij de jarenlange ervaring en technologie van Panasonic ben je zeker dat je telefonie afgestemd is op de behoeften van je onderneming. We voorzien graag ook de bijhorende toestellen.

  Unify

  Unify draagt bij tot de professionele uitstraling en werking van je onderneming. Dankzij de ontelbare mogelijkheden van je Unify telefonie kan je efficiënt communiceren. Telefonie van Unify is flexibel en eenvoudig uitbreidbaar.

  Op naar telefonie die meegroeit met jouw onderneming in Oudenaarde?

  We bieden je graag telefonie op maat van jouw onderneming. We voorzien graag een oplossing naar de nodige en behoeften van jou en je medewerkers.